Over ons

''KVA BEVEILIGING BETROUWBARE BEVEILIGING WAAR KWALITEIT VOOR OP STAAT''

KVA Beveiliging B.V. staat voor de puurste vorm van dienstverlening en beveiliging, een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Tijdens onze beveiligingswerkzaamheden kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Dit kan natuurlijk alleen als dit niet ten koste gaat van onze hoofdtaak, de beveiliging. Wij onderscheiden ons hiermee van onze concurrenten. Voor u als bedrijf betekent dit dat u de uren van de beveiliger beter kan benutten en zo efficiënter en kostenbesparend is. De extra werkzaamheden die wij tijdens onze dienst kunnen doen zijn bijvoorbeeld: het voorbereiden van de werkzaamheden van het personeel, controle op technische processen, inschakelen van apparatuur en verlichting, administratieve handelingen, telefoon aannemen, bezoekers en sleutels registeren enzovoort. Ook bij het langsrijden van uw object, terrein of woonhuis controleren wij altijd op bijzonderheden, zelfs als u niet op de rittenlijst gepland staat en we rijden langs houden we altijd een extra oogje in het zeil. Zo weet u als klant dat wij altijd 24/7 voor u klaar staan en u kan vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Het is ons streven om een betrouwbare en flexibele partner te zijn voor onze opdrachtgevers en een goede en verantwoordelijke werkgever voor ons personeel. Pijlers voor ons beleid ten aanzien van handhaving, en optimalisering van de kwaliteit in de dienstuitvoering en dienstverlening, zijn toch het kweken van een “wij gevoel” binnen en buiten het bedrijf om. Een open communicatie en aandacht voor zowel de opdrachtgever als wel onze medewerkers is voor ons het belangrijkst. Daarnaast staat bij ons de kwaliteit boven aan om zo de klant altijd van het beste beveiliging en dienstverlening te voorzien

KVA Beveiliging werkt ook volledig online via de app samen met de meldkamer, zij kunnen direct de dichtstbijzijnde surveillancedienst aansturen en u direct ondersteunen, en eventueel bij calamiteiten aansturen. Zo is KVA Beveiliging gemiddeld 5 minuten sneller dan ieder ander Beveiligingsbedrijf. U rapportages komen direct bij u binnen eventueel met bijgevoegde foto’s, zo kan u direct zien welke handelingen er hebben plaats gevonden. De lijnen naar de klant en binnen het bedrijf zijn kort, zo zijn wij dus snel en flexibel en is de klant altijd koning!

Wij rijden met onze surveillance in en rond Bunschoten – Spakenburg, Nijkerk en Amersfoort vooral in de volgende gebieden: Bunschoten, Spakenburg, Eembrugge, Amersfoort, Eemdijk, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Zevenhuizen, Putten, Leusden, Soest, Soesterberg, Utrecht, Houten, Zeist, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, Hoogland, Nieuwland, Vathorst, Huizen, Blaricum, Amsterdam, Barneveld, Achterveld, Hooge Vuursche en Laage Vuursche. Indien u niet onder de genoemde locaties gevestigd bent, kunnen wij ten alle tijden voor u als klant onze partners benaderen voor uw locatie.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

Alarmopvolging | Brand-/sluitronde | Objectbeveiliging | Mobiele surveillance en nog veel meer…
Bekijk al onze dienste​n.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

Alarmopvolging | Brand-/sluitronde | Objectbeveiliging | Mobiele surveillance en nog veel meer…
Bekijk al onze dienste​n.

KVA Beveiliging maakt graag het verschil, wij zijn dan niet de grootste maar, wel de beste!