KVA Beveiliging Meldkamerdiensten

‘’uw totaal pakket binnen KVA Beveiliging, zonder de kosten van een grote PAC.’’

KVA Beveiliging Meldkamerdiensten

‘’uw totaal pakket binnen KVA Beveiliging, zonder de kosten van een grote PAC.’’

Onze 24/7 Meldkamer

Bij onze meldkamer verwerken we alarmmeldingen van uw alarm- en/of camerasysteem. We verwerken elke type melding, en schakelen meteen onze surveillance aan voor een directe alarmopvolging.

Alles onder 1 dak

Van de meldkamer en uw app, tot professionele opvolging van onze snelle surveillance dienst, met direct een digitale rapportage in uw mail. 24/7 bereikbaar en altijd actief voor uw veiligheid.

Onze techniek kan

Wij kunnen meldingen ontvangen van alle gerenommeerde alarmsystemen. Dit zowel analoog als via internet (VoIP, IP) en Chiron IP Converters. Onze plaatselijke installateur komt graag bij u langs om alles te controleren en te installeren.

Direct Alarmopvolging

Bij een inbraak, overval, sabotage, brand of geen inschakeling etc. is snel en adequaat handelen van essentieel belang, dit wordt gedaan door gediplomeerde en getrainde beveiligers welke ruim ervaring hebben in de surveillance. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit en snelheid van KVA Beveiliging.

Bent u met uw alarmsysteem aangesloten bij de MELDKAMER KVA, dan weet u zeker dat er altijd adequaat wordt omgegaan met alarmmeldingen. Uw veiligheid is in vakbekwame en ervaren handen. Dat geeft rust en vertrouwen.

De gebruikers van onze dienstverlening is ervan bewust dat onze dienstverlening geen PAC (Particuliere Alarm Centrale) is. Heeft u wel een gecertificeerde aansluiting op een Particuliere Alarmcentrale nodig voor bijvoorbeeld de verzekering dan kunnen wij u hierbij natuurlijk ook helpen. KVA Beveiliging werkt samen met alle erkende meldkamers en erkende installateurs.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

‘Neem geen onnodige risico’s en laat onze beveiligers van de mobiele surveillance dag en nacht uw alarmmeldingen afhandelen.”