Objectbeveiliging

”Het beveiligen van gebouwen en eigendommen kan 24 uur per dag noodzakelijk zijn.”

Objectbeveiliging

”Het beveiligen van gebouwen en eigendommen kan 24 uur per dag noodzakelijk zijn.”

Maar ook juist alleen tijdens of buiten de openingstijden is professioneel toezicht op andere medewerkers, bezoekers en leveranciers noodzakelijk. Objectbeveiliging is dan de oplossing voor uw bedrijf. zo wordt onder andere sleutelregistratie gerapporteerd en de bezoekers worden in en uitgeschreven bij de contact persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft.

Objectbeveiligers van KVA Beveiliging zijn niet alleen een professionele beveiliger maar ook een gastheer namens uw organisatie, de gasten, bezoekers en medewerkers worden vriendelijke ontvangen. De objectbeveiligers zijn gediplomeerd beveiliger, beschikken minimaal over een geldig BHV met AED-diploma en kunnen indien gewenst ook opgeleid worden tot Opgeleid Persoon om de brandmeldinstallatie te mogen bedienen. Overige aanvullende opleidingen en trainingen behoren als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om met het logo van uw bedrijf op onze pakken te werken, zo stralen wij naast onze zeer nette pakken ook uit dat wij onderdeel van het bedrijf zijn.

Werkzaamheden objectbeveiliger

De werkzaamheden van een objectbeveiliger zijn zeer divers. Naast beveilingswerkzaamheden werken ze ook mee in de dagelijkse processen van uw bedrijf. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Controlerondes

Onze objectbeveiligers lopen openingsrondes, verschillende controlerondes en brand- en sluitrondes. Op deze manier kunnen ze tijdig mogelijk onveilige situaties signaleren. Wanneer er zich een onveilige situatie voordoet, weten de beveiligers exact hoe ze hierop moeten inspelen.

Brand- en sluitrondes

Wanneer uw bedrijf gaat sluiten, controleren we het pand en buitenterrein. We controleren of alle ramen en deuren goed op slot zijn, schakelen alle verlichting uit en activeren het alarmsysteem. Ook controleren de beveiligers op (brand)gevaarlijke situaties en de cv/technisch ruimtes waar storingen kunnen voorkomen.

Toegangscontrole en receptiediensten

We begrijpen maar al te goed dat u ongenode gasten liever buitenhoudt. Onze objectbeveiligers registreren alle bezoekers en beantwoorden de telefoon. Ze houden strikt toezicht op de beveiliging, maar wel in combinatie met een gastvrije en vriendelijke ontvangst. Ook controleren we of ingeleverde spullen compleet zijn en laten deze aftekenen.

Sleutelbeheer

Zorgvuldig omgaan met sleutelbeheer is van groot belang om ongewenste bezoekers tegen te gaan. Onder objectbeveiliging valt ook het beheren van sleutels met als doel te voorkomen dat sleutels in verkeerde handen terechtkomen. Zo houden wij een registratie bij van alle sleutels die afgegeven zijn en ingeleverd worden. Ook bezoekerspassen worden geregistreerd op naam en afgetekend.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

‘Neem geen onnodige risico’s en laat onze professionele beveiligers van de mobiele surveillance uw objectbeveiliging afhandelen.”

Maak een afspraak met ons.