Mobiele surveillance

”Optimale zekerheid, daar gaat het om.”

Mobiele surveillance

”Optimale zekerheid, daar gaat het om.”

In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij door professioneel toezicht door onze mobiele surveillancedienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren en daar actie op ondernemen. De beveiligers van de mobiele surveillance zijn daarop getraind en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van onder ander brand-/sluitrondes, openingsrondes, controlerondes en de afhandeling van echt elk type brand en alarmmelding.

De beveiligers van de mobiele surveillance maken gebruiken van speciaal ontwikkelde software en bijbehorende app. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maakt de beveiliger in de app een digitaal rapport op zodat u direct inzichtelijk heeft wat de beveiliger voor u heeft uitgevoerd en met alle daarbij behorende bijzonderheden.

Ook bij AD-hoc bijzonderheden kunt u ons aansturen en komen wij direct ter plaatse. Staat er een collega voor de deur? Geen probleem, bel ons direct en wij komen ter plaatse om te openen.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

‘Neem geen onnodige risico’s en laat onze professionele beveiligers van de mobiele surveillance uw surveillance afhandelen.”

Maak een afspraak met ons.