Evenementenbeveiliging

”Geen opdracht is ons te groot of te klein.”

Evenementenbeveiliging

”Geen opdracht is ons te groot of te klein.”

Het creëren van een veilige omgeving voor uw organisatie met een unieke bezoekbeleving voor uw gast, dat is waar KVA Beveiliging met haar evenementenbeveiliging voor staat. Een veilige omgeving is in onze visie de juiste inzet van technische- en fysieke beveiligingsmaatregelen in combinatie met Crowd Management & Crowd Control. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van onveilige situaties. Door het bevorderen van het zogeheten “welkomstgevoel” ontstaat een plezierig bezoekersklimaat, waarin zowel uw gasten als uw medewerkers zich veilig voelen en ook zijn. Voor, tijdens en na afloop van het evenement. Zo verrichten wij veel evenementenbeveiliging in Amersfoort, Hilversum en Utrecht maar ook bij een klein evenement in Baarn, Soest en Bunschoten Spakenburg, geen opdracht is ons te groot of te klein.

Op basis van uw evenement- & bezoekersprofiel ontwikkelt KVA uw beveiligingsconcept op maat. Hiermee garanderen wij u een onderscheidende evenementenbeveiliging, die past bij wat u als organisator van een sportevenement, festival, concert, televisieprogramma, feest of congres wilt uitstralen.

Benieuwd naar hoe wij u met onze evenementenbeveiliging en evenementenbeveiligers gelukkig maken? Neem dan contact met ons op!

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

‘Neem geen onnodige risico’s en laat onze professionele beveiligers van de mobiele surveillance uw evenementenbeveiliging afhandelen.”

Maak een afspraak met ons.