Brand-/sluitronde

”De ervaring leert dat degene die uw gebouw als laatste verlaat en eventueel afsluit zich niet altijd bewust is van alle risico’s.”

Daar wordt dan ook vaak niet op gecontroleerd. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste incidenten binnen 30 minuten nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten plaatsvinden en eventueel schade kunnen toe richten aan uw bedrijfspand. 

Onze beveiligers van de mobiele surveillance helpen u deze brand- en inbraak risico’s te voorkomen. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten controleren wij het volledige gebouw. Niet alleen de kantoren en vergaderruimtes maar bijvoorbeeld ook de toiletten en technische ruimtes. Tijdens deze brand-/sluitronde letten wij onder andere op brandgevaarlijke situaties, openstaande ramen en deuren, insluipers en (onnodig) brandende verlichting. In overleg kunnen onze beveiligers uiteraard ook aanvullende werkzaamheden uitvoeren tijdens deze brand-/sluitronde. Na afloop maakt de beveiliger een digitaal rapport aan en kunt u direct zien wat de bijzonderheden waren en welke acties zijn ondernomen.

Waar KVA Beveiliging in uitblinkt!

‘Neem geen onnodige risico’s en laat onze beveiligers van de mobiele surveillance dag en nacht uw alarmmeldingen afhandelen.”